Werken bij Antonis Verhuur

Bel direct

013 - 5092237

Mail direct naar

paul@antonisverhuur.nl

Adres

Antonis Verhuur BV Nieuwkersedijk 15A 5051 HS Goirle Netherlands

Volg ons op facebook!

Vacatures

Voor het uitbreiden van het team is Antonis verhuur op zoek naar chauffeurs en productiekrachten.

Wil jij werkzaam zijn bij een van de belangrijkste bedrijven uit de Nederlandse festivalbranche en is geen enkel festival te groot voor je ? Meld je dan nu aan.

  • Chauffeur BE
  • Chauffeur Klein rijbewijs
  • Chauffeur CE
  • Productiekrachten

Werken bij Antonis Verhuur

Bij Antonis verhuur draait alles om kwaliteit en veiligheid. Met een moderne vrachtwagenpark, hoogwaardige faciliteiten voor de bouw- en evenementenbranche. Sluit aan bij een hecht team van gelijkgestemde chauffeurs en medewerkers die streven naar vakkundigheid, werken binnen een gezellig team met vol humor en collegialiteit.

Maak kennis met Antonis Verhuur!

Je eigen vrachtwagen inrichtgen

Bart verteld over je vrijheid om zelf je eigen vrachtwagen in te richten. Je beheerst dus niet alleen de weg, maar ook je eigen werkruimte!

Teamwork

Antonis verhuur staat bekend om het belang dat wordt gehecht aan teamwork en dat je vooral jezelf kunt en mag zijn. Je wordt niet alleen gewaardeerd om wat je doet maar ook om wie je bent.

Vrijheid en dynamiek

Dries en Bart vertellen dat je als vrachtwagenchauffeur bij Antonis verhuur niet alleen de vrijheid krijgt van zelfstandig werken, maar ook de dynamiek van teamwork.

Diversiteit en sociale aspecten

Bart en Dries vertellen over het werken bij Antonis verhuur. Vooral vanwege de diversiteit en sociale aspecten van het werk. Waarbij je op festivals veel bekenden tegenkomt en tijd hebt om gezellige praatjes te maken. Dit maakt het werk afwisselend en interessant.

Onze focus

We zijn trots op onze toewijding aan vakmanschap. En dat het hele jaar door.

In de wintermaanden zijn we druk bezig met het repareren en vervaardigen van hoogwaardige Antonis-producten. Onze focus op kwaliteit en precisie is waar Antonis verhuur voor staat.

Toegewijde professional

Bart is meer dan een chauffeur; hij is een toegewijde professional die pas rust vindt wanneer elke toiletunit perfect is geplaatst op het festivalterrein.

Voertuigen zelf onderhouden

Bij Antonis verhuur nemen we de controle over ons wagenpark serieus. We onderhouden onze voertuigen intern, wat niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar ook voor een vlotte en efficiënte werking gedurende het hele jaar.

Schone materialen

De sleutel zijn tot succes in de bouw- en festivalbranche. Als jij ook vindt dat aandacht voor detail en hygiëne van essentieel belang zijn, dan willen we jou in ons toegewijde team verwelkomen.

Laden en lossen

van materialen is een belangrijke rol als chauffeur bij Antonis, waar efficiëntie en veiligheid centraal staan. Het gebruik van moderne transportmaterialen is essentieel om ervoor te zorgen dat de hoogwaardige producten van Antonis verhuur in optimale staat bij de klanten aankomen.

Leveren door het hele land

Bij Antonis verhuur geloven we dat geen enkel festival te groot is, en geen enkele klant te klein. Wij zijn trots om hoogwaardige enkel toiletunits door het hele land te leveren.

Geen enkel event is hetzelfde

Daarom biedt Antonis verhuur een scala aan op maat gemaakte oplossingen. Van luxe toiletwagens tot praktische sanitaire units, wij hebben de expertise en ervaring om aan alle behoeften te voldoen.

Onmisbare schakel

Antonis verhuur is dé onmisbare schakel voor tijdelijke sanitaire voorzieningen binnen de festivalbranche. Geen enkel festival is te groot voor ons vakmanschap en toewijding.

Huisvesten van crew en artiesten

Antonis verhuur is een onmisbare schakel in het huisvesten van de crew en artiesten tijdens een festival. Het toegewijde Antonis team staat klaar om een compleet productie- en artiestendorp achter de schermen te bouwen voor een onvergetelijk verblijf.

Showdagen festival

Tijdens de showdagen speelt de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen en kantoor units een cruciale rol. Voor een aangename ervaring voor festivalmedewerkers, artiesten en vooral de bezoekers.

TV / Radiostudio

Ontdek een opvallende innovatie van Antonis verhuur: De mobiele televisie- en radiostudio. Een glazen unit met een doordacht lichtgrid creëren de perfecte basis setting voor televisie- en radio-uitzendingen.

Enthousiast?

Neem contact op met Paul Antonis:

Bel direct

013 - 5092237

Mail direct naar

paul@antonisverhuur.nl

Adres

Antonis Verhuur BV Nieuwkersedijk 15A 5051 HS Goirle Netherlands

Volg ons op facebook!

Kantooruren

Maandag – Vrijdag:
08.00 – 17.00 uur

Zaterdag – Zondag:
Gesloten